Vi søker ekstrahjelp!

Vi har stor pågang og trenger et par ekstra hender.

Vi søker deg som er glad i, og ikke minst god til å skrive. Vi trenger primært hjelp til innholdsproduksjon til nettsider og medlemsblad. Det vil også være aktuelt å bidra med med å svare på telefoner, samt andre forefallende kontoroppgaver.

Vi er en lystig, sosial og travel gjeng på 8 personer som jobber hardt med å serve frivillige organisasjoner med alt fra A-Å.

Hvem er du?
Du er helst student på siste året av din Bachelor/ første året på Master. Det er en stor fordel (men ikke et krav) om du i tillegg er medisinstudent, da vi jobber hovedsaklig med pasientforeninger.
Hvis du er ansvarsbevisst, selvgående, fremoverlent, har stor arbeidskapasitet og uslåelig arbeidsmoral, kan du være den vi søker. Du må trives med høyt tempo, være handlekraftig og ha god gjennomføringsevne.

Det er en forutsetning at du er flytende i norsk, skriftlig og muntlig. Du må være god på å skrive, og jobbe raskt med tekst.

Ytterligere detaljer
Oppstart snarest.
Lønn etter avtale.
Arbeidsted er i våre trivelige lokaler i Thomles gate 4, like ved Solli plass.
Arbeidsmengden er varierende. Det kan være alt fra noen timer en uke, til en dag (gjerne spredd utover) en annen. Arbeidstiden er fleksibel innenfor tidsrommet 08-16.

Dersom du kjenner deg igjen i denne beskrivelse kan du sende en kortfattet søknad med CV til daglig leder Elin Lilloe-Wall på elin.wall@orgservice.no. Eventuelle spørsmål kan også rettes her, eller på telefon 952 02 128.

Søknadsfrist: snarest.